Menu

Przekąski

Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem i kwaśną smietaną 36
Tatar z sezonowanej polędwicy wołowej 39
Skwierczące krewetki na ostro z czosnkiem i chilli 49
Sałata z pieczonym kozim serem 32
Podwędzane pierogi z cielęciną i chrupiącym boczkiem 29
Śledź bałtycki marynowany z sałatką z ziemniaków i pora 28
Pasztet z jelenia w wianku domowych marynat 27

Zupy

Żurek na domowym zakwasie z białą kiełbasą 22
Zupa borowikowa z domowymi lanymi kluseczkami 24

Dania Główne

Filet sandacza z kapeluszami borowików w emulsji maślanej 59
Dorsz skrei z czarną soczewicą, miętą i zielonym groszkiem 65
Stek z dojrzewającej polędwicy wołowej z sezonowymi warzywami 89
Gicz jagnięca z czarną soczewicą, brukselką i chrupiącym jarmużem 69
Kaczka confit z jabłkowymi racuszkami i sosem z żurawiny 59
Perliczka z sosem z czarnego bzu, kasztanami i zielonymi pistacjami 56
Zrazy wołowe zawijane z kaszą gryczaną i puree z pieczonych buraków 46

Desery

Domowy jabłecznik na ciepło z lodami waniliowymi 21
Kruchy tort bezowy z kremem kawowym i bakaliami 23
Fondant czekoladowy z pieca  24